Редактор: e-mail: кадър bTVЗаради непоследователната си политика БСП няма как да спечели дивиденти

...
Редактор: e-mail: кадър bTVЗаради непоследователната си политика БСП няма как да спечели дивиденти
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: През септември Борисов ще подаде оставка. Триглавата змия е ГЕРБ, патриоти и БСП

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Заради непоследователната си политика Българска социалистическа партия няма по какъв начин да завоюва дивиденти от митингите. Това сподели в студиото на bTV Костадин Паскалев. Представителят на социалистите добави, че като част от управлението на партията признава и личната си виновност за това.

Паскалев разяснява, че хората са на улицата, тъй като са осъзнали, че обществения запас не се ръководи както би трябвало. Той съобщи, че парите, които се дават за строителството на автомагистрали на километър са повече от тези в Германия. Заедно с това компаниите, които ги построяват, са с все по-голямо офшорно присъединяване, изясни Паскалев.

Той направи прогноза, че през септември Бойко Борисов ще подаде оставка. Ще бъде изработен обаче опит да се направи експертен кабинет с поддръжката на Българска социалистическа партия. „ Триглавата змия е ГЕРБ, патриотите и Движение за права и свободи “, сподели още Костадин Паскалев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР